Instant trake za zategnuto telo

Lepota i nega
Sifra proizvoda: LN1028

Čuli ste za Instant trake za grudi? Od sada novu verziju možete nabaviti za samo 790 din! Neverovatan efekat zatezanja za nekoliko sekundi - noge, ruke, stomak ili druge delove tela. Izbrišite nedostatke sa svog tela i izgledajte savršeno kao nikad u životu!

790,00 RSD
Količina
Obavesti me Obavesti me kada se promeni cena
Poruči odmah Poruči telefonom

Posle Instant traka za podizanje grudi, predstavljamo vam nešto još neverovatnije! Ovoga puta, to su Instant trake II generacije – prvenstveno namenjene ženama i devojkama koje žele da nesavršenosti na njihovim nogama, ali i stomaku ili rukama nestanu u trenu.

Ako volite da nosite kratke suknje, haljine ili šortseve – ne ustručavajte se da to i uradite! Ne uzrujavajte se zbog par kilograma viška, opuštene kože ili upornog celulita. Naše Instant trake su neverovatne! One će vam ispuniti želju da u trenu dobijete telo kakvo ste oduvek želele. Koriste ih holivudske zvezde, koristite ih i Vi!

 

Ne morate se nervirati pred važne datume i brinuti zbog nesavršenosti koje se mogu ispraviti bez imalo muke. Zalepite, podignite, ponovo zalepite – i to je to. Višak na butinama, celulit i opuštena koža su prošlost!

 

Potpuno su jednostavne i sasvim se lako lepe na telo. Možete ih nositi ceo dan i efekat vremenom neće izostati niti jenjavati. Lepak na njima je hipoalergijski, a sama traka maksimalno dopušta disanje kože. Takođe je vodootporna, tako da znoj neće imati nikakvog uticaja na postojanost.

 

 

Uputstvo za upotrebu:

 

1. Odlepite zaštitu sa polovine Instant trake.

2. Primaknite lepljivi deo trake na sredinu butine, tako da se nalazi niže, dok je nelepljivi deo više - u Vašuj ruci. Pridržavajte 30 sekundi kako bi se potpuno prilepila. Vodite računa o tome da traku postavite dovoljno visoko, kako ne bi bila primetna ispod suknje, haljine ili šortsa.

3. Povucite lagano traku ka gore i nalepite od sredine ka krajevima, skidajući zaštitu sa druge polovine Instant trake. I drugi deo trake pridržavajte 30 sekundi kako bi se potpuno prilepila.

 

 

Istu proceduru ponovite i na drugoj butini.

 

Uklanjanje Instant traka započnite od donjih uglova. Ne činite to naglo, kako ne bi došlo do neprijatnosti.

 

 

Karakteristike:

 

  • Instant trake su prvenstveno namenjene zatezanju butina, ali se po potrebi mogu koristiti i za druge delove tela.
  • Postavljaju se na čistu i suvu kožu, bez upotrebe losiona, ulja, krema ili talka.
  • U setu dobijate 8 traka (4 para)
  • Dimenzije: 16 cm x 15 cm
  • Jednostavno nanošenje
  • Vodootporne
  • Hipoalergijske
  • Ovaj članak nema kometnara, budite prvi koji će ovo da komentariše!