Secret Color - Neverovatne ekstenzije za otkačenu frizuru

Lepota i nega
Sifra proizvoda: LN1036

Posle Magičnih boja, predstavljamo vam Secret Color ekstenzije za otkačenu frizuru po ceni od 990 din! Ako sanjate o bombastičnoj promeni imidža, a nemate dovoljno hrabrosti da svoju kosu obojite u najluđe boje, ovi pramenovi su stvoreni za vas!

990,00 RSD
Količina
Obavesti me Obavesti me kada se promeni cena
Poruči odmah Poruči telefonom
Bilo da si plavuša ili brineta, imaš ravnu, talasastu ili kovrdžavu kosu - Secret Color pramenovi će učiniti da se izdvojiš iz mase i sigurno budeš primećena! Tvoja prirodna boja će doći do izražaja u kombinaciji sa nekom od 4 neverovatne boje - električno pink, zavodljivo roze, kraljevski plavom i magnično crnom!
 
 
Tajna je u revolucionarnom patentu - traci koja drži ove fantastične pramenove i koja je potpuno nevidljiva! Jednostavno se stavlja na glavu, kao svaka druga traka za kosu, razbaruši se prstima i to je sve. Jednim potezom dobijaš bujniju, potpuniju, dužu i otkačeniju kosu!
 
 
Ove ekstenzije su podesive, odgovaraju svakom i ne prave ispupčenja i brazde. Omogućavaju da promeniš  stil i vratiš se na svoj kad god to poželiš. Ne moraš uništavati kosu jakim bojama, niti zakazivati skupa friziranja kada neverovatnu promenu imidža možeš sama napraviti Secret Color ekstenzijama!
 
 
 
Tajna je u BOJAMA!

 

By Demi Lovato!

 

 

Karakteristike:

  • Color Secret ekstenzije dostupne u 4 boje: pink, roza , plava i crna
  • Za upadljiviji izgled mogu se kombinovati dve boje
  • Sastavljeni su od neverovatnih vlakana na bazi keratina, pa se kreću, izgledaju i na dodir podsećaju na pravu kosu
Karakteristika Vrednost
Boje Secret Color Električno pink, Kraljevsko plava, Magično crna, Zavodljivo roze
  • Ovaj članak nema kometnara, budite prvi koji će ovo da komentariše!