Magičan držač mobilnih telefona

Razno
Sifra proizvoda: RZ6028

Novo na našem tržištu! Samo 390 din za fantastičan držač - postavite mobilni telefon, Ipod ili drugi uređaj, naslonite se i uživajte u gledanju vesti, filmova, video klipova. Samo kod nas možete naručiti po sjajnoj ceni. Poručite odmah na tel: 011/655-8-655. Ograničen broj!

390,00 RSD
Količina
Obavesti me Obavesti me kada se promeni cena
Poruči odmah Poruči telefonom

Gumeni Revolucionaran stalak za gedžete je proizvod koji morate imati. Sigurni smo da će Vas odmah privući njegov inovativan dizajn i funkcionalnost. Živih boja i atraktivnog dizajna, Revolucionaran stalak za gedžete je letnji must have! Revolucionaran stalak za gedžete pruža podršku Vašim uređajima i omogućava da pod pravim uglom gledate sadržaje sa interneta, bez nereda i ulepljivanja!

Samo kod nas možete naručiti Revolucionarni stalak za gedžete po sjajnoj ceni. Postavite mobilni telefon, Ipod ili drugi uređaj, naslonite se i uživajte u gledanju vesti, filmova, video – klipova ili bilo kojih drugih sadržaja, dok sa dva stalka možete namestiti i podići Vaš laptop kako Vama odgovara i kako bi hlađene istog bilo bolje. Neizostavan aksesoar ovog leta.

 

 

Karakteristike:

  • Napravljen od ekološke, bio-razgradive mase
  • Moguće je postaviti većinu uređaja na revolucionarni stalak
  • Dostupan u četiri neverovatne letnje boje: limun zelena, jarko pink, fluorescentna narandžasta i električno plava

Održavanje:

  • Oprati sapunom i vodom
  •  
Karakteristika Vrednost
Stalak za telefone Električno plava, Jarko pink, Limun zelena, Narandžasta
  • Ovaj članak nema kometnara, budite prvi koji će ovo da komentariše!